Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και Βασίλη Καβουσανάκη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας με 29-22, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Handball Premier.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας

Παναγιώτης Γούσιος:

«Σίγουρα θα θέλαμε σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν να παίζουμε πλήρεις. Αυτό το έχω μεγάλο καημό, γιατί ενώ μέχρι τον Ιανουάριο δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα, στο τέλος μας βγήκαν όλα μαζί. Σήμερα ήμασταν μείον οκτώ παίκτες από τον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας. Έχουμε συζητήσει με τα παιδιά ότι θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στους δύο θεσμούς, και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε να βρεθούμε στους τελικούς και των δύο εγχώριων θεσμών».

Βασίλης Καβουσανάκης:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου. Όλοι ανταποκριθήκαμε σε πολύ διαφορετικούς ρόλους για 60 λεπτά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πιο δύσκολο απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ. Έχουμε ένα παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε την Β' Φάση. Εμείς θα τα δώσουμε όλα και θα εξαντλήσουμε και την παραμικρή πιθανότητα να βρεθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...