Σοάρες: Ο ΠΑΟΚ Β’ κι οι Πορτογάλοι

Από paok24.com:Ο Φιλίπε Σοάρες αγωνίστηκε για πρώτη φορά και με τον ΠΑΟΚ Β', με τον Πορτογάλο να ξεκινάει βασικός χθες στο παιχνίδι με τον Πιερικό.
Πηγή: paok24.com
Σοάρες: Ο ΠΑΟΚ Β’ κι οι Πορτογάλοι

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παρακολουθεί την αναμέτρηση από το γήπεδο μαζί με τους συνεργάτες του, ο Πορτογάλος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, θέλοντας να πάρει ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του.

Η είδηση της συμμετοχής του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β', ταξίδεψε και στην Πορτογαλία, με τους συμπατριώτες του να στέκονται και στη γενικότερη παρουσία του στην ομάδα, σημειώνοντας ότι παλεύει για να βρεθεί στις βασικές επιλογές του Λουτσέσκου.

Ο Σοάρες έχει να επιδείξει 8 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει συχνά τετ α τετ με τον Ρουμάνο τεχνικό, που του εξηγεί το σκεπτικό και τα δικά του "θέλω" κι όλα όσα περιμένει να δει από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν σύνθετο ρόλο στο κέντρο, ο Λουτσέσκου έχει υψηλές απαιτήσεις από τον Σοάρες και δίνει το βάρος στην τακτική όλες αυτές τις ημέρες, με τον Πορτογάλο από τη μεριά του να προσπαθεί να αφομοιώσει όσα του ζητάει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρο πως ο Σοάρες χρειάζεται χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του πολλά, σημαντικά παιχνίδια και τον Ρουμάνο να τον περιμένει κι αυτόν, για να έχει μία ακόμη πολύτιμη λύση στα χέρια του.

Διαβάστε ακόμη...