Ορφανός (ΠΑΟΚ Κ15): «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος»

Από sdna.gr : Ο Δημήτρης Ορφανός μίλησε για τον τελικό με τον Ολυμπιακό και το πέναλτι που δόθηκε στους «ερυθρόλευκους», ενώ αποκάλυψε και τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα.
Πηγή: sdna.gr
Ορφανός (ΠΑΟΚ Κ15): «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος»

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, τόνισε πως υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στον τελικό του Αγρίνιου, ενώ παράλληλα έκανε λόγο πως στις ακαδημίες «θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά πως πρεσβεύουμε διαφορετικά πράγματα».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Ορφανός μίλησε για τα όσα εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια μετά την ήττα της ομάδας του, αποκαλύπτοντας την ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να δούμε την επόμενη μέρα. Εμείς ξεκινάμε από τα 6 χρόνια, με το πλάνο να είναι ίδιο μέχρι την Κ19 να εκπαιδευτούν τα παιδιά σωστά και να επανδρώσουν την «μεγάλη» ομάδα. Υπάρχουν οι καρποί αυτής της δουλειάς και ελπίζουμε πως τα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλα παιδιά για την «Α» ομάδα και θα ενισχύσουν την ομάδα.

Εμείς θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά πως είμαστε διαφορετικοί, πως πρεσβεύουμε διαφορετικά πράγματα, κι άλλες αξίες πέραν της νίκης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...