Τσοπλάκος: «Συγνώμη λάθος, με παρέσυρε ο βοηθός…»

Από paok24.com:Ήταν ένα παιχνίδι για τις ηλικίες κ15! Ένας αγώνας μεταξύ των κορυφαίων ομάδων και των καλύτερων παικτών στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία. Έκαναν την προσπάθειά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, στο τέλος όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πιο ικανός και έδειξε να κερδίζει το ματς με 2-1.
Πηγή: paok24.com
Τσοπλάκος: «Συγνώμη λάθος, με παρέσυρε ο βοηθός…»

Όχι! Ο διαιτητής Τσοπλάκος είχε άλλη άποψη και χωρίς να διστάσει ήθελε να πάρει εκείνος τον ρόλο του πρωταγωνιστή. Ήθελε εκείνος να κλέψει τις εντυπώσεις από τα 15χρονα που μόχθησαν όλη τη χρονιά για να πετύχουν κάποια πράγματα.

Όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον Τσιμπλάκο που αποφάσισε να κρίνει το πρωτάθλημα σε αυτές τις ηλικίες με ένα τόσο ανεξήγητο σφύριγμα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποθεώνονται για το επίπεδό τους και όλες τις ήπιες αντιδράσεις τους, σε ένα πολύ μεγάλο θέμα που χρίζει μεγάλης συζήτησης, μια και είναι πρωταγωνιστές σε μία εκπαιδευτική διαδικασία.

Στο τέλος του αγώνα πάντως οι παράγοντες του ΠΑΟΚ δεν ήταν δυνατό να μην ζητήσουν εξηγήσεις από τον διαιτητή. Πάντα σε ήπιους τόνους του έδειξαν το βίντεο και τις φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο τύπο να αντιδρά ως κανονικός Έλληνας: «Έγινε λάθος. Με παρέσυρε ο βοηθός...». Απίστευτο, αλλά άκρως ελληνικό στην προσπάθεια να πάει η ευθύνη κάπου αλλού.

«Δεν μου είπε ότι ήταν εκτός περιοχής. Σφύριξα και περίμενα, αλλά έπρεπε να μου πει. Είχε φόρα ο παίκτης και έτσι έγινε το λάθος...».

Εκείνος σφύριξε, εκείνος ήταν στα πέντε μέτρα, από τον βοηθό περίμενε που φυσικά και έχει ευθύνη, αλλά όχι ο Τσοπλάκος να προσπαθεί να ρίξει αλλού την ευθύνη. Ένας απαράδεκτος διαιτητής που έχασε κάθε έλεγχο και στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που όλως παραδόξως ήταν και πάλι διαιτητής.

Σε κάθε περίπτωση έγραψε ιστορία και δεν θα ξεχαστεί!

Διαβάστε ακόμη...