Ολα δείχνουν… Πασχαλιάτικους ημιτελικούς Κυπέλλου!

Από sfina.gr: Μετά από πολλές μέρες συζήτησης και αναζήτησης φαίνεται πως στην ΕΠΟ βρήκαν την λύση για τις ημερομηνίες των ημιτελικών Κυπέλλου.
Πηγή: sfina.gr
Ολα δείχνουν… Πασχαλιάτικους ημιτελικούς Κυπέλλου!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SFINA.GR οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και του Παναθηναϊκού με την Λαμία μέσα σε κλίμα... κατάνυξης!

Και αυτό γιατί τα ημιτελικά εκτός συγκλονιστικου απροόπτου θα διεξαχθούν μέσα στην περίοδο του Πάσχα, με τα πρώτα ματς στις 20 και οι ρεβάνς στις 27 Απριλίου.

Ο Δικέφαλος απέκλεισε διαδοχικά στους «32» τη Μίντιλαντ και στους «16» τη Γάνδη, παίζει στις 7 και 14 Απριλίου εναντίον της Μαρσέιγ στους προημιτελικούς της διοργάνωσης και πλέον τα... περιθώρια για κενές ημερομηνίες ήταν και είναι ελάχιστα.

Γι' αυτό και το πιθανότερο σενάριο (θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν επιβεβαιωθεί) είναι η διεξαγωγή των δύο ημιτελικών την Μεγάλη Τετάρτη και την Τετάρτη του Πάσχα!

Υπογραμμίζεται πως oύτε η Superleague έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών για τα play offs και τα play out, ενώ αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα του με τον Ολυμπιακό (4η αγωνιστική), λόγω των αναμετρήσεων με τη Μαρσέιγ.

Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να αναβληθεί «ολόκληρη» η τέταρτη αγωνιστική (ΑΕΚ –Αρης, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός), αλλά ας περιμένουμε χωρίς προβλέψεις στο συγκεκριμένο θέμα κι ας μην λησμονούμε ότι καθοριστικός παράγοντας είναι και τα δύο συνδρομητικά κανάλια που μεταδίδουν τα play offs και τα play out.

Διαβάστε ακόμη...