Κούρτιτς : “Δεν θα είναι εύκολο για την Μαρσέιγ – Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στην Τούμπα”

Από thessports.gr: Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της σλοβενικής τηλεόρασης για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σχολίασε και την κλήρωση των προημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ που φέρνει τον Δικέφαλο κόντρα στην Μαρσέιγ.
Πηγή: thessports.gr
Κούρτιτς : “Δεν θα είναι εύκολο για την Μαρσέιγ – Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στην Τούμπα”

Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει ζήσει γεμάτη στο 100%, ανυπομονώντας για αυτό!

Για την κλήρωση που φέρνει την Μαρσέιγ στον ΠΑΟΚ στους "8" του Κόνφερενς Λιγκ αρχικά ο Κούρτιτς είπε : "Είμαι χαρούμενος που κληρωθήκαμε τη Μαρσέιγ. Θα προτιμούσα να παίξω εναντίον ενός δυνατού αντιπάλου και να πετύχω κάτι μεγάλο εναντίον του παρά να πάρω έναν μικρότερο αντίπαλο και να παίξω άσχημα και να ντρέπομαι" και στην συνέχεια πρόσθεσε: "Μας περιμένει ένα καλό ματς. Δεν θα είναι εύκολο ούτε για εμάς ούτε για την Μαρσέιγ. Θα δούμε πώς θα πάει. Ο αγώνας ξεκινά με 0-0 και θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα : "Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς, είναι και κάτι εκπληκτικό. Λόγω του κορωνοϊού, δεν έχω παίξει ακόμα σε γεμάτο γήπεδο, αλλά όταν το γήπεδο ήταν ήδη γεμάτο κατά 70%, ήταν κάτι εκπληκτικό. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι όταν γεμίσει στο 100% το γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...