Στο συνέδριο της ECA το PAOK Academy

Απο paokfc.gr: Το PAOK Academy επιμορφώνει τα στελέχη του και επενδύει στην τεχνογνωσία, εξ ου και παρακολούθησε διά ζώσης το εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) με θέμα την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων σχετικά με τη λειτουργία και την φιλοσοφία των ακαδημιών.
Πηγή: paokfc.gr
Στο συνέδριο της ECA το PAOK Academy

Το συνέδριο της ECA διεξήχθη στις 8 και 9 Μαρτίου στο Μπιλμπάο, σε συνεργασία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που ήταν και η οικοδέσποινα, και συμμετείχαν σ΄ αυτό 52 εκπρόσωποι από 36 ομάδες, μεταξύ των οποίων κορυφαία κλαμπ, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρόμα, η Ίντερ, η Λυών, η Μπενφίκα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το PAOK Academy εκπροσώπησε ο προπονητής Γιώργος Γκούρτσας, coordinator στις ηλικιακές κατηγορίες από Κ6-7 έως και Κ12.

Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεδριακό χώρο εντός του υπερσύγχρονου γηπέδου Σαν Μαμές, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο με δυνατότητα παρακολούθησης προπονήσεων των τμημάτων U12-U17 κι επιπλέον μετά το τέλος των προπονήσεων δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με τους προπονητές των τμημάτων της ακαδημίας της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η θεματολογία του συνεδρίου αφορούσε στους τομείς της Στρατηγικής και Φιλοσοφίας, της Οργάνωσης Ακαδημίας (το σχετικό στρατηγικό πλάνο παρουσίασε ο εκπρόσωπος της Χόφενχαϊμ), της Δομής Ακαδημίας (μίλησε επ' αυτού ο εκπρόσωπος της Λιόν ) και της Μετάδοσης Αξιών (εκπρόσωπος της Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Διαβάστε ακόμη...