Ο Ίνγκασον έγινε…στάση

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ διανύει χωρίς αμφιβολία την καλύτερη του περίοδο μέσα στη σεζόν. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει να αγωνίζεται σε τρεις διοργανώσεις, έχοντας φτάσει στους «8» στην Ευρώπη και στους «4» στο κύπελλο Ελλάδος.
Πηγή: paok24.com
Ο Ίνγκασον έγινε…στάση

Ένας από τους παίκτες που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτό το ντεμαράζ των «ασπρόμαυρων» είναι ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδις κεντρικός αμυντικός από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό στις αρχές Δεκεμβρίου και βρήκε ρυθμό, που φυσικά του έλειπε, έχει χτίσει ένα τείχος μπροστά από την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Με το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και τη θέληση που βγάζει σε κάθε παιχνίδι, έχει καταφέρει να περιορίσει όποιον αντίπαλο επιθετικό έχει κληθεί να αντιμετωπίσει. Χθες απέναντι στην ΑΕΚ και ενώ είχε προηγηθεί το τρομερά απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στη Γάνδη την Πέμπτη, ο Ίνγκασον έδειχνε απίστευτα σταθερός και άνετος. Μέτρησε 9 επεμβάσεις, είχε 3 κλεψίματα, ενώ τελείωσε την αναμέτρηση και με 4 κερδισμένα φάουλ. Στα δύο τελευταία ματς έπαιξε με τρεις διαφορετικούς παρτενέρ μάλιστα, καθώς δίπλα του αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο Κρέσπο και Μιχάι την Πέμπτη και ο Φερνάντο Βαρέλα στο ΟΑΚΑ.

Αυτό μάλιστα ήταν και ένα παιχνίδι ορόσημο για τον Ίνγκασον, ο οποίος έφτασε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τις 100 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί 68 φορές στο πρωτάθλημα, 20 στο κύπελλο και 12 στην Ευρώπη με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Διαβάστε ακόμη...