Συνεδριάζουν οι ομάδες για πλέι οφ και αδειοδότηση

Από sdna.gr: Ημέρα αποφάσεων για τα ανοιχτά θέματα της Super League η Πέμπτη.
Πηγή: sdna.gr
Συνεδριάζουν οι ομάδες για πλέι οφ και αδειοδότηση


Παράλληλα με την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Super League, o συνεταιρισμός αποφάσισε και γνωστοποίησε σήμερα ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί και διοικητικό συμβούλιο.

Στα βασικά θέματα συζήτησης μεταξύ των ομάδων το αίτημα προς την ΕΠΟ για παράταση ενός μηνός, προκειμένου να διευθετήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και να μπορέσουν να αδειοδοτηθούν χωρίς προβλήματα.

Οι ομάδες της Super League θα ζητήσουν να μπορέσουν να ρυθμίσουν τις όποιες εκκρεμότητες τους μέχρι 30 Απριλίου.

Παράλληλα αναμένεται να αποφασιστούν οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων των πλέι οφ και των πλέι άουτ μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά στο αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αξίζει να σημειωθεί ότι δε χρειάζεται να περάσει από ΔΣ, καθώς συγκαταλέγεται στους κανονισμούς του ΚΑΠ και αναμένεται να γίνει δεκτό υπηρεσιακά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 24/3/2022, στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων επόμενων αγωνιστικών Playoffs και Playouts Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

2/Καθορισμός ημερομηνίας έναρξης Πρωταθλήματος Ανδρών Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

3/ Εισήγηση περί τροποποίησης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων (αγωνιστικό).

4/ Αίτημα προς ΕΠΟ περί χορήγησης παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας της 31/3/2022 ως προς την απόδειξη περί μη ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε σχέση με τη διαδικασία αδειοδότησης.

5/ Αίτημα ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης (από 8/3/2022).

9/ Νέες διοργανώσεις ομάδων υποδομής.

10/ Διάφορα.

Διαβάστε ακόμη...