Με γεμάτη ατζέντα ο Γ. Σαββίδης: Τσεκάρει Πόρτο Καρράς και τοποθεσίες για το νέο προπονητικό του ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Με γεμάτη ατζέντα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Σαββίδης καθώς επρόκειτο να επιβλέψει τις ετοιμασίες στο Πόρτο Καρράς με φόντο την υποδοχή προσφύγων ενώ θα τσεκάρει και τις προτάσεις για το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Με γεμάτη ατζέντα ο Γ. Σαββίδης: Τσεκάρει Πόρτο Καρράς και τοποθεσίες για το νέο προπονητικό του ΠΑΟΚ!

Εδώ και αρκετές ημέρες, η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έχει κάνει αίσθηση ενώ ο ίδιος φρόντισε να δώσει το παρών και στην τελευταία πρόβα της ομάδας με φόντο τον τελικό με τη Γάνδη, έχοντας και επαφές με τους ποδοσφαιριστές ενώ σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκεται διαρκώς και με τον Ζοσέ Μπότο.

Πέρα από την τριβή με την καθημερινότητα της ομάδας, ο γιος του μεγαλομετόχου αναμένεται να τσεκάρει ιδίοις όμμασι και τις προτεινόμενες τοποθεσίες για το νέο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου που απασχολεί έντονα τους Θεσσαλονικείς.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει για τα καλά η υπόθεση «νέο προπονητικό κέντρο», έχει τεθεί στο τραπέζι των ασπρόμαυρων και πλέον η υπόθεση περνά στα χέρια του Γιώργου Σαββίδη!

Μάλιστα, στην ατζέντα του έχει τοποθετηθεί και το Πόρτο Καρράς καθώς επιθυμία του είναι να βρεθεί στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της οικογενείας προκειμένου να επιβλέψει από κοντά τις εργασίες που γίνονται για την υποδοχή των προσφύγων από την Ουκρανία.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του προκειμένου να ξεκινήσουν όλες τις ετοιμασίες για την φιλοξενία Ελλήνων που επιστρέφουν από την Ουκρανία, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Διαβάστε ακόμη...