Rival Analysis: Το προφίλ της Λαμίας

Η κανονική περίοδος της Super League Interwetten 2021-22 ρίχνει αυλαία κι ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λαμία. Το Rival Analysis του paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον αποψινό μας αντίπαλο.
Πηγή: paokfc.gr
Rival Analysis: Το προφίλ της Λαμίας

Αν κάποιος έγραφε αυτό το κείμενο πριν περίπου ένα μήνα, θα μπορούσε εύκολα να κάνει λόγο για μία ιστορική σεζόν για τη Λαμία, ίσως ακόμα και για αλλαγή επιπέδου στην ομάδα της Φθιώτιδας. 30 μέρες κι έξι σερί ήττες αργότερα, τίποτα δεν είναι το ίδιο.Η Λαμία ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε τον τρόπο να παίρνει τ' αποτελέσματα κι όλα έδειχναν πως ο στόχος της παραμονής θα ερχόταν με άνεση.

Παράλληλα η παρουσία της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έδινε ελπίδες και για μία ιστορική επιτυχία, έχοντας κάνει ήδη υπέρβαση.Ο Φεβρουάριος όμως ήταν... καταστροφικός για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι ήττες διαδέχτηκαν η μία την άλλη και η Λαμία έφτασε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου να είναι προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, πέντε βαθμούς πίσω από τον Ατρόμητο, που προς το παρόν εξασφαλίζει την απευθείας παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.Απόρροια όλων αυτών ήταν η απομάκρυνση του Γρηγορίου από τον πάγκο, σε μία κίνηση της διοίκησης να ταρακουνήσει το αγωνιστικό τμήμα και να το επαναφέρει στις νίκες και στον σωστό δρόμο.

Ο Τζιανλούκα Φέστα μετά από μία διπλή θητεία τη φετινή σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας κι άπαντες ελπίζουν να βρει ένα τρόπο και ν' αλλάξει τα δεδομένα, με στόχο την παραμονή.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου με εξαίρεση τον Λας Μπανγκουρά που ήρθε δανεικός από την Ράγιο Βαγιεκάνο και έχει πάρει φανέλα βασικού, με ένα γκολ, δεν έχουν αποδώσει.

Οι Βέλλιος, Σιμόν, Τάι και Νινούα δεν έχουν βρει ρόλο στην ομάδα.Η Λαμία στηρίζεται επιθετικά στους Αραμπούλι και Μανούσο που έχουν από τέσσερα γκολ, ενώ σημαντικές μονάδες είναι κι οι Ταϊρόν, Ρόμανιτς, Αντέτζο, Προβυδάκης και Σαράνοφ.Ο Φέστα για το παιχνίδι της Τούμπας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τζανδάρη και Γκέντσογλου, με την αποστολή της Λαμίας να αποτελείται από τους:Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Νινούα, Λούκας , Μαζουλουξή, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδη, Μανούσο, Καραμάνο, Μπανγκουρά, Βέλλιο, Τσούκαλο.

Διαβάστε ακόμη...