Μεγάλο πρόβλημα με το Κύπελλο: Προς τέλος Απριλίου ο πρώτος ημιτελικός!

Από sdna.gr : Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους «16» του Conference League και η ΕΠΟ πονοκεφαλιάζει για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Το SDNA παρουσιάζει όλα τα σενάρια.
Πηγή: sdna.gr
Μεγάλο πρόβλημα με το Κύπελλο: Προς τέλος Απριλίου ο πρώτος ημιτελικός!

O ΠΑΟΚ προκρίθηκε στη φάση των «16» του Confeence League όπου θα αντιμετωπίσει τη Γάνδη, προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας αλλά και… προβληματισμό στην ΕΠΟ, όσον αφορά τις ημερομηνίες των δύο ημιτελικών με τον Ολυμπιακό.

Αυτόματα με την πρόκριση» του «Δικέφαλου» τέθηκαν off οι ημερομηνίες του Μαρτίου και πάμε για τον Απρίλιο όπου οι διαθέσιμες ημερομηνίες για τον αγώνα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα προχωρήσει η ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League, ο προγραμματισμένος για τις 21/5 τελικός, να χρειαστεί να πάει πίσω χρονικά.

Όσον αφορά τον Μάρτιο, την Τετάρτη 2/3 είναι προγραμματισμένο το εξ’ αναβολής παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα όπως επίσης και του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική.

Στις 10 και 17/3 θα γίνουν τα δύο παιχνίδια με τη Γάνδη και στις 25/3 είναι προγραμματισμένο το φιλικό της Εθνικής ποδοσφαίρου με τη Ρουμανία ενώ όλη η εβδομάδα (21-29/3) είναι ημερομηνίες UEFA.

Το SDNA παρουσιάζει τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, πάντα σε συνάρτηση με την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ:

Αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ στους 8:

1ο ματς: 6/4 ή 13/4

2ο ματς: 20/4

Αν προκριθεί στους 8 και αποκλειστεί εκεί:

1ο ματς: 20/4

2ο ματς: 27/4 ή 4/5

Αν προκριθεί στους 4 και αποκλειστεί εκεί:

1ο ματς: 20/4

2ο ματς: 18/5 21/5

Και τελικός: 24/5 πχ (είναι προγραμματισμένος κανονικά 21/5)

Αν προκριθεί στον ευρωπαϊκό τελικό:

1ο ματς: 20/4

2ο ματς: 18/5

Τελικός ECL: 25/5

Τελικός: 29/5 (πιθανή ημερομηνία σε περίπτωση που πάει ο ΠΑΟΚ)

Διαβάστε ακόμη...