«Καμία νομική βάση στην απόφαση»

Από paok24.com:Άμεση αντίδραση από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Καμία νομική βάση στην απόφαση»

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ιβάν Σαββίδη για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, το 2018. Πιο συγκεκριμένα, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλλε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ποινή φυλάκισης 25 μηνών με τριετή αναστολή, κρίνοντας τον ένοχο για την είσοδο στο γήπεδο, χωρίς όμως την επιβαρυντική περίπτωση για μη χρήση όπλου και κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως υποστηρίζουν πρόκειται για μία απόφαση, χωρίς καμία απολύτως νομική βάση. Υπάρχει δηλαδή η πεποίθηση πως δικαστήριο κι εισαγγελέας αποφάσισαν με κριτήρια τα οποία σίγουρα δεν είναι νομικά. Ουσιαστικά πρόκειται για μία απόφαση, που πάρθηκε από τους αρμόδιους, όντας επηρεασμένοι από μια στημένη ατμόσφαιρα που επέβαλαν εδώ και καιρό οι γνωστοί κύκλοι.

Από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκύπτει προφανώς η απόφαση να ασκηθεί έφεση στη συγκεκριμένη απόφαση. Για ακόμη μία φορά οι δικαστικές αρχές της χώρας, παρουσιάζονται κατώτερες των περιστάσεων κι όπως είναι λογικό στον ΠΑΟΚ παίρνουν τα δικά τους μέτρα.

Διαβάστε ακόμη...