Το παράδοξο με το διαιτητή του ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ

Από paok24.com:Όπως έκανε γνωστό νωρίτερα η UEFA, ο 32χρονος Βέλγος, Λόρενς Βίσερ, ορίστηκε στον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ, την προσεχή Πέμπτη στις 22:00, στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Το παράδοξο με το διαιτητή του ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ

Ο διαιτητής της ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Europa Conference League, έχει ως πιο σημαντική της καριέρας του ως τώρα, την παρουσία του στο φετινό Ρεάλ Μαδρίτης – Σερίφ Τιρασπόλ, για τους ομίλους του Champions League. Ένα παιχνίδι στο οποίο, είχε ξεχωρίσει ένας Έλληνας, ο τερματοφύλακας της Σερίφ, Γιώργος Αθανασιάδης, οδηγώντας την ομάδα του, στην ιστορική νίκη με 1-2.

Ο Βίσερ, έχει καταγράψει επίσης, έξι παιχνίδια σε ομίλους Europa League και άλλα τρία σε προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης.

Όσο για το Europa Conference League; Έχει οριστεί μόλις μία φορά και αυτή, στα προκριματικά του καλοκαιριού, στο εντός έδρας παιχνίδι της Κοπεγχάγης με τη Σίβασπορ (26/8/21), με τους Δανούς να κάνουν... πάρτι και να επικρατούν με 5-0.

Σε παιχνίδι ομίλου του ECL, δεν είχε οριστεί κι έτσι, ο Βέλγος (των 131 αγώνων στη Jupiler League), έχει σφυρίξει σε όμιλο του Champions League, αλλά όχι σε φάση ομίλων της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ωστόσο, ορίστηκε σε νοκ-άουτ παιχνίδι της και θα έρθει στην Τούμπα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...