«Σκόνταψε» πριν τον ΠΑΟΚ η Μίντιλαντ!

Από sdna.gr: Λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Μίντιλαντ στραβοπάτησε στην επιστροφή της στο δανέζικο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ήττα-σοκ στην έδρα της από την Άαλμποργκ (0-2).
Πηγή: sdna.gr
«Σκόνταψε» πριν τον ΠΑΟΚ η Μίντιλαντ!

Ο Μπο Χένρικσεν προχώρησε σε μια αλλαγή προσώπου σε σχέση με το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, άλλαξε και τον σχηματισμό της ομάδας του αφού το 3-4-3 απέναντι στον Δικέφαλο, μετρατράπηκε σε 3-5-2 απέναντι στην Άαλμποργκ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένα στην αναμέτρηση και η Άαλμποργκ στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Πριπ είδε την κίνηση του Γκράνλι στον χώρο από τα δεξιά, του έδωσε την μπάλα και με ένα διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα σε μια από τις λίγες καλές στιγμές της Μίντιλαντ στο πρώτο μέρος, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έφτασε στο 1-1 αλλά το γκολ του Μπρουμάντο ακυρώθηκε, αφού ο Βραζιλιάνος φορ βρισκόνταν σε θέση οφσάιντ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με την Μίντιλαντ να πηγαίνει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ απέναντι στην Άαλμποργκ, που είχε στον πάγκο της ως υπηρεσιακό προπονητή τον γνωστό μας από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την Άαλμποργκ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 56' βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Χογκ που μετρούσε λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, να διαμορφώνει το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα και παρά τις μαζεμένες αλλαγές του Μπο Χένρικσεν η εικόνα της Μίντιλαντ δεν άλλαξε, με την αντίπαλο του Δικεφάλου να γνωρίζει ήττα-σοκ από την εξαιρετική Άαλμποργκ, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

Μίντιλαντ (Μ. Χένρικσεν): Όλαφσον, Ζουνίνιο (61' Παουλίνιο), Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Εβάντερ (61' Μέγερ), Ντιρ, Ονιεντίκα, Τσάρλες (51' Λιντ), Άντερσον, Μπρουμάντο (72' Φράουλο), Σίστο (61' Λοβ).

Άαλμποργκ (O. Χίλιεμαρκ): Ρίνε, Γκράνλι, Θελάντερ, Χάγκιελσκιαερ, Πάλεσεν (65' Ρος), Χόιχολτ, Κρίστενσεν, Μπόρστινγκ (79' Άχλμαν), Πριπ, Φόσουμ, Μάκαριτς (46' Χογκ).

Διαβάστε ακόμη...