Fans’ Man of the Match ο Κούρτιτς

Απο paokfc.gr: Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paokfc.gr
Fans’ Man of the Match ο Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα ακόμα αξέχαστο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Δικέφαλος αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μέχρι το 95ο λεπτό βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε την κατάσταση, σημείωσε δύο γκολ και πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ο Γιάσμιν Κούρτιτς . Ο Σλοβένος σε ένα ακόμα παιχνίδι κατέθεσε την ποιότητά του στο γήπεδο. Πέρα από την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε σε όλη την αναμέτρηση ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή στην αναμέτρηση με ένα απίθανο γκολ.

Ο The Sniper πήρε τη μπάλα μετά από απόκρουση των αμυντικών της Ένωσης, έκανε μία προσποίηση στον αντίπαλο του και με ένα αψεγάδιαστο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Κούρτιτς συγκέντρωσε το 68,13% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε για μία ακόμα φορά το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα , που ήρθε από τον πάγκο, άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και πέτυχε το νικητήριο γκολ με εξαιρετικό τελείωμα έξω από την περιοχή, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Χοσέ Κρέσπο που κατέθεσε ψυχή και χαρακτήρα στο γήπεδο και πανηγύρισε την πρόκριση ανήμερα των γενεθλίων του.

Διαβάστε ακόμη...