Πούλησε τον Εσίτι στη Φερεντσβάρος ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Λύση για τον ΠΑΟΚ στις... καθυστερήσεις των μεταγραφών.
Πηγή: sdna.gr
Πούλησε τον Εσίτι στη Φερεντσβάρος ο ΠΑΟΚ

Ο Άντερσον Εσίτι παρότι πήρε αρκετές ευκαιρίες και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, κυρίως στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, δεν κατάφερε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νιγηριανός αποτελεί την τελευταία επιλογή του ΠΑΟΚ στα χαφ, έχει παραγκωνιστεί αγωνιστικά μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Τσιγγάρα και αυτό άνοιξε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εκ νέου την κουβέντα για την παραχώρηση του.

H αποχώρηση του Εσίτι θα πραγματοποιηθεί τελικά έστω και στις... καθυστερήσεις των μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε ανοιχτή γραμμή με τη Φερετσβάρος τον τελευταίο καιρό, τα έχει βρει σε όλα με τους Ούγγρους για την πώληση των δικαιωμάτων του 27χρονου ποδοσφαιριστή και ο Νιγηριανός θα συνεχίσει στο Ουγγρικό πρωτάθλημα, στο οποίο επιτρέπονται ακόμα οι μεταγραφές μέχρι τις 15 Φλεβάρη.

Ο Εσίτι, ο οποίος φέτος μέτρησε 20 συμμετοχές με τον Δικέφαλο, πακετάρει πράγματα και αποχωρεί άμεσα από τη Θεσσαλονίκη, σε μία πώληση που αδειάζει χώρο στο ασπρόμαυρο ρόστερ με φόντο και την... αναδόμηση της εποχής Μπότο που θα πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερη έκταση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...