Καλμαζίδης: «Αναμενόμενη η νίκη μας - Πολύ καλά στοιχεία ο Μπαρνς»

Από sdna.gr: Ο Γιάννης Κλαμαζίδης τόνισε πως η νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ ήταν αναμενόμενη, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, ενώ σχολίασε και το ντεμπούτο του Ράιλι Μπάρνς με τα «ασπρόμαυρα».
Πηγή: sdna.gr
Καλμαζίδης: «Αναμενόμενη η νίκη μας - Πολύ καλά στοιχεία ο Μπαρνς»

Ο ΠΑΟΚ πήρε «καθαρή» νίκη επί του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Ράιλι Μπάρνς, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να επισημαίνει πως από την στιγμή που η ομάδα του επανήλθε μετά την ισοφάριση των Κρητικών, πήρε άνετα το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


Αναφορικά με τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη η νίκη μας, υπάρχει διαφορά στη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Προσπαθούμε να είμαστε βελτιωμένοι κάθε φορά, δεν θα έλεγα πως κάναμε το φοβερό παιχνίδι αλλά σε κάποια διαστήματα ήμασταν καλοί, ενώ σε άλλα όχι. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί».

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Ξέραν οι παίκτες πως είμαστε καλύτεροι από τον ΟΦΗ και θα κερδίσουμε, αλλά πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια και να είσαι σοβαρός για να έρθει το αποτέλεσμα. Μερικές φορές φεύγει το μυαλό και πέφτει ο ρυθμός συγκέντρωσης. Αν το καταλάβει η αντίπαλη ομάδα μπορεί να κάνει ζημιά. Ευτυχώς καταφέραμε να επανέλθουμε και να είμαστε σχετικά άνετοι».

Για το ντεμπούτο του Ράιλι Μπαρνς: «Ο Μπαρνς είναι ένας καταξιωμένος αθλητής, που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Θέλει τον χρόνο του αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία που ελπίζω να τα δείξει».

Διαβάστε ακόμη...