Ατζέντης Σφιντέρσκι: «Πριν τη Σάρλοτ, ο ΠΑΟΚ απέρριψε κι άλλη προσφορά»

Από sdna.gr:Στην αποκάλυψη πως ο ΠΑΟΚ απέρριψε συγκεκριμένη προσφορά για τον Κάρολ Σφιντέρσκι πριν την πρόταση της Σάρλοτ προχώρησε ο ατζέντης του Πολωνού!
Πηγή: sdna.gr
Ατζέντης Σφιντέρσκι: «Πριν τη Σάρλοτ, ο ΠΑΟΚ απέρριψε κι άλλη προσφορά»

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, η πρόταση των Αμερικανών προκάλεσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, οι οποίοι νωρίτερα είχαν απορρίψει συγκεκριμένη πρόταση ομάδας που δεν ήθελε να κατονομάσει. Παράλληλα, στάθηκε στην απόφαση αλλαγής που ήθελε ο Σφιντέρσκι δεδομένου και του ρόλου που είχε φέτος στην ομάδα...

Aναλυτικά η συνέντευξη του ατζέντη του Κάρολ Σφιντέρσκι:

Γιατί στην Σάρλοτ; Πρόσφατα, για παράδειγμα, η Μπολόνια προσπαθούσε να πάρει τον Κάρολ

Επειδή έκανε την καλύτερη προσφορά. Και ήταν μια προσφορά που έκανε τον ΠΑΟΚ να ενδιαφερθεί για αυτή την πρόταση. Για να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε με ένα σύλλογο, έπρεπε να έρθει πρώτα σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε μια πιο συγκεκριμένη προσφορά από άλλο σύλλογο, το όνομα του οποίου δεν θα αποκαλύψω, αλλά ο ΠΑΟΚ απέρριψε την προσφορά. Δεν εύκολη η μεταγραφική αγορά. Οι φίλαθλοι, βλέποντας τις μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων στην Αγγλία, ξεχνά την πραγματικότητα στην οποία βρισκόμαστε σήμερα. Πόση ζημιά έχει προκαλέσει η πανδημία. Οι κινήσεις είναι πιο δύσκολες, όπως μπορείτε να δείτε από το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Ο Κάρολ έφυγε από τον ΠΑΟΚ επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του;

Έτσι νομίζω. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα τρία χρόνια που πέρασε στη Θεσσαλονίκη ήταν μια διασκεδαστική περιπέτεια. Ο Κάρολ βίωσε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλων. Αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να σκοράρει, αλλά τον τελευταίο καιρό έρχονταν από τον πάγκο το ίδιο συχνά, όσο έπαιζε και ως βασικός. Θέλαμε όμως να είναι ο νούμερο ένα επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Θα είναι ο νούμερο ένα επιθετικός της Σάρλοτ;

Ελπίζουμε. Αλλά δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να παλέψει. Εκτός αυτού, είμαι της γνώμης ότι θα πρέπει να γνωρίσει τον κόσμο. Τρία χρόνια σε έναν σύλλογο είναι αρκετά. Και η αλλαγή φέρνει πολλές περισσότερες εμπειρίες. Συναντάς νέους ανθρώπους, νέο περιβάλλον, νέες συγκινήσεις.

Πώς ήταν οι διαπραγματεύσεις;

Με τους κανονισμούς της αμερικανικής ομοσπονδίας, ήμασταν υποχρεωμένοι να διαπραγματευτούμε μόνο με την Σάρλοτ. Άλλοι σύλλογοι δεν μπορούσαν να εμπλακούν. Υπήρχαν όμως κρούσεις και από άλλους συλλόγους. Εμείς πάντα ψάχνουμε για τις καλύτερες επιλογές.

Ο Κάρολ θα μπορούσε να γίνει το... αστέρι της Σάρλοτ;

Αυτή τη στιγμή, μάλλον κερδίζει τα περισσότερα χρήματα στο σύλλογο, αλλά δεν ξέρω ποιος άλλος παίκτης θα έρθει μετά από αυτόν και τι συμβόλαιο θα υπογράψει. Αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι η μεταγραφή δεν ήταν για τα χρήματα, αλλά για την ικανοποίηση του Κάρολ. Έχει ήδη παίξει δύο αγώνες προετοιμασίας και είναι σε αναμονή για την έναρξη της σεζόν. Αισθάνεται καλά στην ομάδα.

Η Σάρλοτ δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, σωστά;

Αυτή είναι η πρώτη τους σεζόν στο MLS. Πίσω από το club, υπάρχει ένας πολύ πλούσιος ιδιοκτήτης που θέλει να δημιουργήσει κάτι πολύ μεγάλο στην πόλη. Υποψιάζομαι ότι η πρώτη σεζόν θα είναι προσαρμογής. Δεν θα ήθελα να πω τι θα συμβεί στη συνέχεια, ποιο είναι το όραμα του συλλόγου, αλλά από ό, τι γνωρίζουμε, προοιωνίζεται εξαιρετικό μέλλον, υπάρχουν πολλά χρήματα και μεγάλες φιλοδοξίες.

Διαβάστε ακόμη...