ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους

Από acpaok.gr: Για την εξ' αναβολής 2η αγωνιστική της Β' Φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Διομήδη Άργους.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους

Ο Δικέφαλος συνόδεψε την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος με νίκη, κερδίζοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ιωνικό με 23-24. Νίκη η οποία τον έβαλε και πάλι σε θέση ισχύος, καθώς διατηρείται στην πρώτη δυάδα του
μίνι-πρωταθλήματος.

Οι «Μάγκες» έχουν να διαχειριστούν πλέον τις συνεχόμενες απαιτητικές αναμετρήσεις, καθώς στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, έρχονται να «κουμπώσουν» και αυτές για το EHF European Cup, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει σε διπλά παιχνίδια την ρουμάνικη, Μπαΐα Μάρε.

Απέναντι τους, ο Διομήδης Άργους, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό του από τον κύπελλο από τον ΠΑΟΚ με 27-33, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Αερωπού ManDynamic με 37-30, για την 3η αγωνιστική της Β' Φάσης της Handball Premier.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο Viktor Gigov, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, με αγώνες τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη. Επιτέλους, μετά από πολλές αναμετρήσεις επιστρέφουμε στο σπίτι μας για να δώσουμε αγώνα. Ο Διομήδης είναι μία καλή ομάδα. Πιστεύω με σωστή συμπεριφορά και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, θα πάρουμε το αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...