PAOK Action & Δίκτυο δίπλα στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Το PAOK Action σε συνεργασία με το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» βρέθηκαν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο όπου προχώρησαν στην αποκατάσταση και εξωτερική μόνωση ενός εκ των σπιτιών όπου διαμένει μία από τις οικογένειες του χωριού.
Πηγή: paokfc.gr
PAOK Action & Δίκτυο δίπλα στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Το συγκεκριμένο σπίτι παρουσίαζε αρκετές εξωτερικές φθορές λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών στην περιοχή πόσο μάλλον τη χειμερινή περίοδο με τα υψηλά ποσοστά υγρασίας και κρύου.

Έτσι εκτός από την αποκατάσταση της όψης του κτιρίου, η ειδική μόνωση που εφαρμόστηκε θα βοηθήσει αρκετά στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά χρημάτων.

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμα μία φορά η συνεργασία μας με το PAOK Action ήταν άκρως επιτυχημένη και συνάμα πολύ σημαντική για την υποστήριξη του έργου και της αποστολής του χωριού. Είναι πολύ σημαντικό όλος ο κόσμος να αγκαλιάσει το χωριό που εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει πολύ σημαντικό έργο στην Κοινωνία και την Οικογένεια»

Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Παιδικού Χωριού κ. Λουκάς Ίσαρης δήλωσε «Ευχαριστούμε πολύ τον ΠΑΟΚ και το Δίκτυο για αυτή την πολύ σημαντική τους Δωρεά. Δύο πολύ μεγάλοι και σημαντικοί οργανισμοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και αγκάλιασαν με πολύ αγάπη το χωριό και τις οικογένειές του. Ευχαριστούμε πολύ!»

Διαβάστε ακόμη...