Οι «μικροί» επαγγελματίες του ΠΑΟΚ

Από paokfc.gr: Από το ταλέντο και την προοπτική μέχρι την εκπαίδευση και την απόφαση ότι ένας προικισμένος νεαρός ποδοσφαιριστής αξίζει επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, μεσολαβεί και ικανό διάστημα που υπερνικά τις όποιες αμφιβολίες και προφανώς πολλή δουλειά.
Πηγή: paokfc.gr
Οι «μικροί» επαγγελματίες του ΠΑΟΚ

Δεδομένων όλων των παραμέτρων λοιπόν και με το βλέμμα πάντα στις επενδύσεις που αφορούν στο μέλλον, ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2021 προχώρησε στην σύναψη συμβολαίων και στην επέκταση ήδη υπαρχόντων με ουκ ολίγους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές του.

Εντός του 2021, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ φρόντισε να προσφέρει επαγγελματικά συμβόλαια σε εννέα «μικρούς», γεννημένους το 2005, τα οποία έχουν ισχύ έως το καλοκαίρι του 2024. Πρόκειται για τους Σπύρο Αγγελίδη (τερματοφύλακας), Μηνά Βασιλειάδη (επιθετικός), Κωνσταντίνο Γκούμα (μέσος), Δημήτρη Κωττά (αμυντικός), Νίκο Δεληγιάννη (αμυντικός), Κωνσταντίνο Καστίδη (αμυντικός), Χαράλαμπο Γεωργιάδη (αμυντικός), Ταξιάρχη Φίλων (αμυντικός), Αλέξανδρο Αδάμ (επιθετικός). Ανήκουν στην Κ17, μα αρκετοί εξ αυτών έχουν ήδη συμμετοχές και με την Κ19, ενώ είναι και διεθνείς.

Σε ό,τι αφορά τους γεννημένους το 2004, «δέθηκαν» με συμβόλαια έως το 2024 ο επιθετικός Νίκος Σπυράκος, ο αμυντικός Άγγελος Ζίλο, ο μέσος Βίκτορ Ρούμιαντσεφ και ο επιθετικός Γιώργος Κουλούρης (μέλος του ΠΑΟΚ Β ήδη).

Πάμε στους κατά τι μεγαλύτερους. Ο αμυντικός Βασίλης Κιτσάκης (2003) υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024, όπως και ο επίσης αμυντικός Γιάννης Μανωλιούδης (2003, μέλος του ΠΑΟΚ Β).

Το καλοκαίρι του 2021 δε, επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2023 ο μέσος του ΠΑΟΚ Β Βασίλης Γρόσδης (2002).

Τέλος, ο Κυριάκος Γιαξής (2001), μέσος του ΠΑΟΚ Β, επίσης ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε ακόμη...