Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Από acpaok.gr: Για την 13η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Πηγή: acpaok.gr
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Ο Δικέφαλος μετά την ψυχωμένη εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση, την οποία καλείται να υπερασπιστεί κόντρα στον ΑΝΟΓ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει την μελέτη τους σχετικά με τους αντιπάλους που θα διασταυρωθούν με τον άλλον όμιλο, με την σκληρή δουλειά να μην σταματάει. Παράλληλα, στρέφουν το βλέμμα τους και στις υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το ΝΟ Χίου εντός έδρας, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Απέναντι του, ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος μετά την ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό Πειραιά διατήρησε την διαφορά ασφαλείας στην δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται με 28 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιάννης Μαρινάγης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ δύσκολο, από όποια άποψη και να το δεις. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Αν το πιστέψουμε και ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, νομίζω μπορούμε να κάνουμε κάτι το ξεχωριστό και να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση για τα επόμενα δύο παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας, τα οποία θα κρίνουν πάρα πολλά».

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
13η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Γουδή
15:00, Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Διαβάστε ακόμη...