Στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ η Λαμία

Από sdna.gr: To SDNA αποκαλύπτει τη φιλοξενία που παρείχε ο Δικέφαλος του Βορρά στην ομάδα της Φθιώτιδας, έπειτα από την απευθείας επαφή των μεγαλομετόχων των δύο ΠΑΕ και το «πράσινο φως» του Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sdna.gr
Στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ η Λαμία

Δύο παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών (20-23 Ιανουαρίου) χρειάστηκε να δώσει η Λαμία με αντίπαλο τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά η ομάδα της Φθιώτιδας έπαιξε κόντρα στους «κίτρινους» για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στις 20 Ιανουαρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο...καπάκι ακολούθησε και η δεύτερη σερί μάχη τους για την 19η αγωνιστική της Super League ξανά στο γήπεδο του Άρη στις 23 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το διάστημα της διαμονής στη συμπρωτεύουσα, η Λαμία χρησιμοποίησε δύο φορές για τις προπονητικές ανάγκες της το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Κι αυτό ήταν κάτι που συγκεκριμένα συνέβη τις παραμονές των δύο αγώνων (19 και 22 Ιανουαρίου) με τον Άρη, αρχικά για το Κύπελλο και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τη Λαμία και άνοιξε την πόρτα του προπονητικού του κέντρου στους Φθιώτες, κατόπιν της απευθείας επικοινωνίας και της συζήτησης που είχαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά, Ιβάν Σαββίδης, με τον ομόλογό του στη Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Διαβάστε ακόμη...