Δανία: Αναμένεται άρση όλων των περιορισμών μετά τη 1/2

Από paok24.com:Όπως φαίνεται, στη Δανία έχουν αποφασίσει να άρουν όλους τους περιορισμούς κατά του COVID-19 από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν χαλαρώσει κάποιους από αυτούς που είχαν επιβληθεί την περίοδο των γιορτών.
Πηγή: paok24.com
Δανία: Αναμένεται άρση όλων των περιορισμών μετά τη 1/2

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε πως η σύσταση της ειδικής επιτροπής, για άρση όλων των περιορισμών από 1/2, αναμένεται να γίνει δεκτή από την κυβέρνηση της χώρας, αλλά για να εφαρμοστεί θα πρέπει να λάβει και κοινοβουλευτική έγκριση.

Συγκεκριμένα η εισήγηση κάνει λόγο για κανονική λειτουργία εστίασης, χωρίς εμβολιαστικό πάσο στην είσοδο καθώς και για χρήση ΜΜΜ χωρίς υποχρέωση χρήσης προστατευτικής μάσκας.

Εφόσον εγκριθούν οι αλλαγές αυτές, οι κανόνες που θα συνεχίσουν να ισχύουν για άλλες τέσσερις εβδομάδες, θα είναι αυτοί για τεστ και απομόνωση κατά την είσοδο στη Δανία.

Ανάλογες αποφάσεις έχουν ανακοινώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία και Ιρλανδία, παρότι οι μολύνσεις από τη μετάλλαξη «Όμικρον» είναι πολλές, όπως και στη Δανία, που την Τρίτη, είχε ανακοινώσει 46.590 κρούσματα. Ωστόσο στις ΜΕΘ, λόγω COVID, είχε 44 ασθενείς...

Από τη στιγμή που αναμένεται να ισχύσει κάτι τέτοιο στη Δανία, τότε η ρεβάνς του ΠΑΟΚ στην έδρα της Μίντιλαντ (24/2) αναμένεται να διεξαχθεί σε ένα γήπεδο που δε θα έχει κανένα περιορισμό στη χωρητικότητά του...

 

Διαβάστε ακόμη...