Κούρτιτς: «Ο ΠΑΟΚ μου θυμίζει τη Νάπολι»

Από paok24.com : Τα φετινά επιτεύγματα του Γιάσμιν Κούρτιτς, έχουν κάνει αίσθηση στην Ιταλία, στην οποία ήταν για δέκα χρόνια, περνώντας από διάφορες ομάδες της Serie A.
Πηγή: paok24.com
Κούρτιτς: «Ο ΠΑΟΚ μου θυμίζει τη Νάπολι»

O Σλοβένος, με συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα «Cronachedispogliatoio», αναφέρθηκε στο πως βιώνει ως τώρα την εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Το μυστικό είναι μόνο η δουλειά. Τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο η ομάδα μετράει» είπε αρχικά, ενώ ο συντάκτης τον ρώτησε και για τη «θυσία» που χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για την ομάδα.

«Μπορεί να μην καταλαβαίνω τι σημαίνει η λέξη «θυσία» στα ελληνικά, αλλά αυτό είναι το σκεπτικό. Έχω πίστη σε αυτό που κάνω. Είχα προτάσεις από την Ιταλία και δεν ήταν εύκολο να φύγω μετά από δέκα χρόνια» είπε ο Κούρτιτς και στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση που βιώνει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».

«Εδώ υπάρχει ατελείωτο πάθος, οι οπαδοί πάντα σε πιέζουν για τη νίκη. Είμαι 33 ετών, το σπίτι μου είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη και όταν φυσάει, κάνει κρύο, αλλά η Θεσσαλονίκη μου θυμίζει τη Νάπολι και από τον τρόπο που βιώνει ο κόσμος το ποδόσφαιρο» τόνισε ο Σλοβένος, ο οποίος έχει αναφερθεί και σε άλλες πτυχές της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Διαβάστε ακόμη...