Έτσι πέρασε στο ΦΕΚ η αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός!

Από paok24.com:Προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο ΦΕΚ (δίπλα στα τρόφιμα και τα ταχυδρομεία), η απόφαση που αναβάλει το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, εξυπηρετώντας στο ακέραιο τα θέλω της ομάδας του λιμανιού.
Πηγή: paok24.com
Έτσι πέρασε στο ΦΕΚ η αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός!

Δε χρειάστηκαν ούτε 24 ώρες προπαγάνδας, για να ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός. Αυτός που κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου όταν για περισσότερες από 24 ώρες, συνάνθρωποί μας κρύωναν, πεινούσαν, διψούσαν, παρατημένοι στην τύχη τους στην Αττική οδό.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε πως δε θέλει να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό, με πρόφαση την κακοκαιρία η οποία ανέβαλε το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ήταν αδιανόητο στην ομάδα του λιμανιού να πάει στην Τούμπα έχοντας αγώνα μεσοβδόμαδα, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς δε θα έχουν κινδυνέψει με ένα ταξίδι μέσα στα χιόνια, για ένα ματς που οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ δε θα επέτρεπαν έτσι κι αλλιώς τη διεξαγωγή του. Φυσικά για να συμβεί αυτό, έπρεπε να παρέμβουν και πάλι οι... μεγάλες δυνάμεις. Το ίδιο το κράτος δηλαδή. Τα παράπονα του Ολυμπιακού, είναι εντολή για τον Λευτέρη Αυγενάκη, την Πολιτική Προστασία και την κυβέρνηση στο σύνολό της όπως αποδεικνύεται.

Έτσι, μόλις η ΕΠΟ απέρριψε τα αιτήματα για αναβολή των αναμετρήσεων, έγινε προσθήκη στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Η απόφαση ξεκάθαρη: «Αναστέλλονται και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων». Έγινε λίγο... αρπακολατζίδικα όμως. Πρεμούρα και κρύος ιδρώτας πρέπει να υπήρξε στην κυβέρνηση. Το ίδιο το ΦΕΚ το αποδεικνύει. Στο... 90' πρόλαβαν να προσθέσουν την πρόταση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, η οποία μάλιστα συμπληρώνει την αναφορά για τις υπηρεσίες διανομής τροφίμων και ταχυδρομικών υπηρεσιών. Εντελώς άσχετο με τον αθλητισμό δηλαδή. Όπως οι τροπολογίες του Αυγενάκηστη Βουλή, που χώνονται σε νόμους που αφορούν τους αγρότες ή τους ψαράδες ή κάτι άσχετο τέλος πάντων.

Ευτυχώς η γραμματεία που γράφει τα συγκεκριμένα κείμενα, δεν είχε προλάβει να πατήσει το Enter στο πληκτρολόγιο. Έπεσαν τα τηλέφωνα που έπρεπε, ενεργοποιήθηκαν οι πάντες και ως δια μαγείας, έγινε και πάλι αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός. Σημασία δεν έχει το λεπτό. Σημασία έχει να μπαίνει το... γκολ. Και η κυβέρνηση μόνο και μόνο με την επιμονή της στη διατήρηση του πιο αποτυχημένου υφυπουργού αθλητισμού της ιστορίας, αποδεικνύει διαρκώς πως είναι καλύτερη ως σκόρερ κι απ' τον Ελ Αραμπί.

Για πολλοστή φορά, γίνεται το θέλω του Ολυμπιακού. Για πολλοστή φορά, ένα σοβαρότατο πρόβλημα γίνεται δεκανίκι προκειμένου να υπάρχει δικαιολογία στην υποδούλωση του ίδιου του κράτους στις επιθυμίες του λιμανιού. Είχε γίνει με την πανδημία και τις εκλογές της ΕΟΚ, γίνεται τώρα με την κακοκαιρία και το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό. Κοινός παρονομαστής: Το συμφέρον των Πειραιωτών. Έστω κι αν το ίδιο το ΦΕΚ μαρτυρά την πρεμούρα και την αγωνία για να μη στεναχωρηθούν τα... φιλαράκια.

Μόνο που υπήρξε ένα πρόβλημα. Ξέχασαν να προσθέσουν στις περιφέρειες και τη Φθιώτιδα. Οπότε αναγκαστικά ο φίλος του φίλου, έμεινε παραπονούμενος.

Διαβάστε ακόμη...