Έτοιμος για αγωνιστική δράση ο ΠΑΟΚ Β

Από paokfc.gr : Ο ΠΑΟΚ Β ανασυντάσσεται, αδημονεί να αγωνιστεί και αναχωρεί το απόγευμα για την Αριδαία, όπου αντιμετωπίζει τον Αλμωπό για την 11η αγωνιστική της Betsson Super League 2 (είχε προγραμματιστεί για τις 5 Ιανουαρίου, μα αναβλήθηκε). Το ματς διεξάγεται την Τετάρτη 26.01 στις 15.00.
Πηγή: paokfc.gr
Έτοιμος για αγωνιστική δράση ο ΠΑΟΚ Β

Με στόχο το διπλό, φυσικά, αλλά κυρίως την παρουσίαση μιας αγωνιστικής ετοιμότητας, δεδομένου ότι το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ήταν αυτό με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα στις 19 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ Β πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης την τελευταία του προπόνηση, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Άπαντες προπονήθηκαν, εξαιρουμένου του Ισμαϊλα Ουεντραόγκο φυσικά, που στις 29.01 αγωνίζεται στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με αντίπαλο την Τυνησία, αλλά και του τραυματία Γιώργου Κουλούρη.

Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμούν προς το παρόν για τον ΠΑΟΚ Β τέσσερα παιχνίδια, που έχουν αναβληθεί, αυτά με την Καβάλα (29.12), με τη Νίκη Βόλου (08.01), με τον Ολυμπιακό Βόλου (12.01) και με τα Τρίκαλα (22.01). Δεν έχει αποφασιστεί προς το παρόν, το πότε θα διεξαχθούν.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μπουργάνης, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Κούτσιας.

Διαβάστε ακόμη...