Η ισορροπία που θέλει ο Λουτσέσκου και το σερί του ΠΑΟΚ (vid)

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ πέρασε κι από τον Βόλο και πανηγύρισε την έκτη, διαδοχική του νίκη στην Super League Interwetten, δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο του σερί.
Πηγή: paok24.com
Η ισορροπία που θέλει ο Λουτσέσκου και το σερί του ΠΑΟΚ (vid)

Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα... Μεγάλες και σημαντικές ευκαιρίες, γκολ και μονομαχίες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Γιοάν Σάστρε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, συνδυάζοντάς το με γκολ και να ανακατεύει την τράπουλα, στο πλαίσιο της διαχείρισης που κάνει με φόντο το σερί που ακολουθεί.

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έδειξε ξανά τα... δόντια της, ενώ κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από τη μεριά του φώναξε "παρών" όποτε χρειάστηκε στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκει την ισορροπία, που τόσο ήθελε ο Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να εκφράζει την ικανοποίησή του γι' αυτό.

"Μία νικήτρια ομάδα πρέπει να είναι τέλεια και σε όλο το γήπεδο. Βελτιωνόμαστε αμυντικά, ενώ επίσης σκοράρουμε. Μπορεί να μην σκοράρεις πολύ, αλλά αν έχεις οργάνωση και πειθαρχία να βάλεις ένα γκολ και να πάρεις το τρίποντο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε και τα δύο καλά. Πετύχαμε 4 γκολ και δε δεχθήκαμε κανένα, οπότε είμαι ικανοποιημένος", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Χτίζει σερί και παίρνει αυτοπεποίθηση

Ο Λουτσέσκου έχει σταθεί πολλές φορές στη σημασία των θετικών αποτελεσμάτων και στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που κερδίζει η ομάδα του, μέσα από τις νίκες. Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία ακόμη... τεσσάρα και πλέον έχει μπροστά του τον προημιτελικό με την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...