Μόνο του Βαρέλα δεν μέτρησε… (vid-pic)

Από paok24.com:11 Μαρτίου του 2018 και στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ γίνεται η φάση που σημάδεψε το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Μόνο του Βαρέλα δεν μέτρησε… (vid-pic)

Στο 89′ της αναμέτρησης ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το τέρμα του δεν θα μετρήσει τελικά ποτέ.

Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς το γκολ του Βαρέλα αρχικά θα μετρήσει, αλλά τόσο ο Ποντίκης όσο και ο Κομίνης θα αποφασίσουν τελικά την ακύρωσή του, για λόγους που ακόμα και σήμερα κανείς που παρακολουθεί ποδόσφαιρο δεν μπορεί να εξηγήσει. Ο Μαουρίσιο για κάποιος επηρεάζει το οπτικό πεδίο του Μπάρκα, ενώ βρίσκεται ξεκάθαρα πίσω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Η απάντηση σε όλους τους «ειδικούς» εκείνης της εποχής έχει έρθει πολλές φορές με αντίστοιχα τέρματα που έχουν μετρήσει κανονικά. Κάτι τέτοιο συνέβη και το απόγευμα του Σαββάτου στην Ισπανία. Στον αγώνα ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Θέλτα, η γηπεδούχος ομάδα ισοφαρίζει στο 74 λεπτό σε μία φάση που θυμίζει πολύ εκείνη της Τούμπας το 2018. Τόσο σε πρώτο χρόνο όσο και μέσω του VAR το γκολ μετράει κανονικά καθώς οι διαιτητές έκριναν ότι ο παίκτης που βρίσκεται στη γραμμή δεν επηρεάζει καθόλου τη φάση.

Άλλη μία απόδειξη που αποδεικνύει την εγκληματική απόφαση που πήρε τότε ο Κομίνης με τον βοηθό του, σε ένα γκολ που 4 χρόνια μετά πολλοί θα είναι εκείνοι που θα προτιμούσαν να είχε μετρήσει από το να βλέπουν εφιάλτες κάθε φορά που έρχονται αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...