Deal 3 εκατομμυρίων: Μια «ανάσα» από την Τούμπα ο Σοάρες!

Από sdna.gr:Προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ - Μορεϊρένσε για την πώληση του Φιλίπε Σοάρες! Μεταγραφή που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ και φέρνει τον 22χρονο Πορτογάλο χαφ μια «ανάσα» από την Τούμπα, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA!
Πηγή: sdna.gr
Deal 3 εκατομμυρίων: Μια «ανάσα» από την Τούμπα ο Σοάρες!

Ο Φιλίπε Σοάρες προβάρει τα «ασπρόμαυρα» καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, σε προφορική συμφωνία με τη Μορεϊρένσε για την απόκτησή του. Μπορεί ο Σα Πίντο να εξέφρασε δημοσίως την άρνησή του στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή που λογίζεται ως το «διαμαντάκι» της Μορεϊρένσε, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε... νικητής στις διαπραγματεύσεις, πετυχαίνοντας την πολυπόθητη συμφωνία.

ΠΑΟΚ και Μορεϊρένσε έφτασαν σε προφορική συμφωνία για τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες, με τους Θεσσαλονικείς να καταβάλλουν 2.5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του συν κάποια bonus για την επίτευξη στόχων, με το ποσό να φθάνει συνολικά τα τρία εκατ. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι δεδομένης της προοπτικής που βλέπουν στο πρόσωπο του συμπατριώτη τους, θα κρατήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, από τη στιγμή που ΠΑΟΚ και Μορεϊρένσε έχουν αναλύσει ενδελεχώς την οικονομική συνθήκη της μεταγραφής, έχουν συμφωνήσει προφορικά, η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία, θεωρείται ουσιαστικά «τελειωμένη» και απομένουν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες που θα φέρουν την οριστικοποίηση των διαπραγματεύσεων.

Μέχρι την Κυριακή (23/1) αναμένεται να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις αναφορικά με την άφιξη του Φιλίπε Σοάρες στη Θεσσαλονίκη, με τον 22χρονο να αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ με φόντο το Γενάρη, έχοντας υπογραφή Ζοσέ Μπότο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σοάρες είναι εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση της Μορεϊρένσε απέναντι στη Σάντα Κλάρα, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, με την ειδοποιό διαφορά πως δεν οφείλεται στο πρόβλημα τραυματισμού αλλά στην επικείμενη πώλησή του.

Διαβάστε ακόμη...