Ατζέντης Σφιντέρσκι: «Ο Κάρολ έδωσε μεγάλη χαρά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr : Στην Πολωνία αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Κάρολ Σφιντέρσκι προτού «πετάξει» για ΗΠΑ προκειμένου να υπογράψει με τη νέα του ομάδα, Σάρλοτ. Τί δήλωσε ο εκπρόσωπος του για τις εξελίξεις...
Πηγή: sdna.gr
Ατζέντης Σφιντέρσκι: «Ο Κάρολ έδωσε μεγάλη χαρά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Ο εκπρόσωπος του μίλησε σε ΜΜΕ Πολωνίας και ανέφερε πως οι οικονομικοί όροι που αφορούν το συμβόλαιο του 25χρονου έχουν οριστικοποιηθεί. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, πρόκειται για ένα συμβόλαιο που θα αποφέρει 1.2 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Σφιντέρσκι, με το πλάνο συνεργασίας να ορίζεται στα τέσσερα χρόνια.

«Οι όροι του συμβολαίου του Κάρολ με τη Σάρλοτ, κυρίως οικονομικοί, έχουν ήδη τακτοποιηθεί από εμένα. Ο Κάρολ με τα γκολ και τις ασίστ του έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στον ιδιοκτήτη του. Αποδείχθηκε μεγάλος πρεσβευτής των Πολωνών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα. Τώρα είναι η ώρα να γίνει ο «πρεσβευτής» της Πολωνίας στις ΗΠΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μια χαρά », ανέφερε σε δήλωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σφιντέρσκι θα βρεθεί στην πατρίδα του προκειμένου να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του ενώ κατόπιν θα πετάξει για τη Βόρεια Καρολίνα προκειμένου να ενταχθεί στη Σάρλοτ δεδομένου πως τέλη Φλεβάρη ξεκινούν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη...