Το νέο «σπίτι» του Σφιντέρσκι!

Από paok24.com:Βαλίτσες για τη... Σάρλοτ ετοιμάζει ο Κάρολ Σφιντέρσκι, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ! Εκτός απροόπτου, ο Πολωνός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Σάρλοτ, η οποία ετοιμάζεται για την "παρθενική" της εμφάνιση στο MLS, μετρώντας μόλις δύο χρόνια "ζωής".
Πηγή: paok24.com
Το νέο «σπίτι» του Σφιντέρσκι!

Η Σάρλοτ θα βρίσκεται φυσικά στην Ανατολική Περιφέρεια του MLS, με το νέο "σπίτι" του Σφιντέρσκι να είναι το "Bank of America Stadium", χωρητικότητας 75,412 θεατών!

Σε ότι αφορά τον ιδιοκτήτη της Σάρλοτ, αυτός είναι ο 64χρονος δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Άλαν Τέπερ, ο οποίος έχει στην κατοχή του και τους Καρολαϊνα Πάνθερς που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL).

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ... ΣΤΗΡΙΓΜΑ

Προπονητής της ομάδας δε είναι ο 37χρονος Ισπανός Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ Μεντίνα, ενώ στο ρόστερ της Σάρλοτ βρίσκεται και ένας Πολωνός, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τον Σφιντέρσκι στην προσαρμογή του στις ΗΠΑ και στο MLS.

Ο λόγος για τον 22χρονο στόπερ Γιαν Σομποτσίνσκι, τον οποίο η Σάρλοτ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Λοντζ, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο 35χρονος αμυντικός, Κρίστιαν Φουκς, με θητεία σε Μπόχουμ, Μάιντς, Σάλκε και Λέστερ.

Διαβάστε ακόμη...