ΠΑΟΚ: Μόνο στα πλέι οφ τέτοια κατάσταση

Από paok24.com:Μπορεί και ο ΠΑΟΚ να κάνει καλό σερί στην άμυνα! Μπορεί και ο ΠΑΟΚ να κρατήσει για αρκετά ματς το μηδέν πίσω! Να λοιπόν και μία άλλη πραγματικότητα των τελευταίων αγώνων του Δικεφάλου...
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Μόνο στα πλέι οφ τέτοια κατάσταση

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0 και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0. Έπρεπε να μπει το 2022 ώστε ο ΠΑΟΚ να κρατήσει το μηδέν πίσω για τρία συνεχόμενα παιχνίδια!

Τα κατάφερε έστω και αν μπροστά δεν ενθουσίασε, αλλά και όταν μπροστά στην επίθεση ήταν πολύ παραγωγικός, είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Την περιβόητη ισορροπία ψάχνει ο Λουτσέσκου και για να δούμε τώρα που κάτι αλλάζει πίσω, έστω και αν χθες χρειάστηκε ο Πασχαλάκης να κάνει 1-2 μεγάλες επεμβάσεις! Αλλά κι αυτός στον ΠΑΟΚ δεν παίζει;

Οι δύο τελευταίες φορές που ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν για τρία και τέσσερα συνεχόμενα ματς ήταν στα πλέι οφ. Και πέρσι, αλλά και πρόπερσι, σε πολύ ιδιαίτερα και πολύ κλειστά ματς στο τέλος της σεζόν. Και στις δύο αυτές περιόδους ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τρία στόπερ.

Την τελευταία φορά ήταν με Γκαρσία στα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος. Είχαμε: 18/4 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0, 21/4 Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 και 25/4 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-0.

Νωρίτερα, το 2020 επί Αμπέλ Φερέιρα, τότε που για πρώτη φορά άλλαξε τη διάταξη και έπαιξε με τρία στόπερ, είχαμε κάτι ανάλογο. Ήταν τότε τα τέσσερα συνεχόμενα ματς: Στις 8/7/2020 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-0, στις 12/7 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1, στις 15/7 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 και στις 19/7 ΠΑΟΚ-Άρης 0-0.

Διαβάστε ακόμη...