«Το πήραν απόφαση για Σοάρες και ΠΑΟΚ, ψάχνει εναλλακτική η Μορεϊρένσε»

Από sdna.gr:Η A BOLA καταγράφει τα δεδομένα στο στρατόπεδο της Μορεϊρένσε, υπογραμμίζοντας πως το πήραν απόφαση παρά το γεγονός πως... αντιστάθηκαν στον ΠΑΟΚ - Κινούνται ήδη για αντικαταστάτη!
Πηγή: sdna.gr
«Το πήραν απόφαση για Σοάρες και ΠΑΟΚ, ψάχνει εναλλακτική η Μορεϊρένσε»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Σφιντέρσκι φεύγει - ο Σοάρες έρχεται, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται προ των πυλών του ΠΑΟΚ δεδομένου πως η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία και μένει να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες.

Ενδεικτικό της υπόθεσης που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες είναι η διάθεση της Μορεϊρένσε που κατέβαλλε αντιστάσεις στις προσπάθειες των ασπρόμαυρων αλλά πλέον καλείται να συμβιβαστεί με τις εξελίξεις.

Όπως σημειώνει η A BOLA: «οι επιτελείς της Μορεϊρένσε προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους για την ανάγκη εύρεσης εναλλακτικής λύσης στην αγορά για να αντικαταστήσουν τελικά τον διεθνή Πορτογάλο». Μάλιστα, σημειώνουν πως ήδη εξετάζεται η περίπτωση του Ροντρίγκο Μαρτίνς που αγωνίζεται στη Β' Πορτογαλίας και συγκεκριμένα με τη Μάφρα, αν και παίζει κυρίως στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη...