Ο «Σβαρόφσκι» που δεν έγινε... διαμάντι! (vids)

Από paok24.com: Ήρθε στην Τούμπα τον Ιανουάριο του 2019 από τη Γιαγκελόνια για να αναπληρώσει το κενό που άφησε η πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έναντι 2 εκ. ευρώ, φεύγει τρία χρόνια αργότερα για προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι για την Ιταλία στην οποία είχε αρκετή... πέραση, βάσει τουλάχιστον των δημοσιευμάτων που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας ανά τακτά χρονικά διαστήματα!
Πηγή: paok24.com
Ο «Σβαρόφσκι» που δεν έγινε... διαμάντι! (vids)

Ο λόγος φυσικά για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος χθες αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον Δικέφαλο στο στήθος, λίγο πριν φτιάξει... βαλίτσες για τις ΗΠΑ και το MLS, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό γύρω στα 5 εκ. ευρώ!

ΗΡΘΕ ΑΣΗΜΟΣ, ΦΕΥΓΕΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ "ΠΑΡΤΕΝΕΡ" ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ

Σε αυτά τα τρία χρόνια, ο άσημος μακριά από την πατρίδα του Πολωνός, έγινε ο... Σβαρόφσκι του ΠΑΟΚ και ο "παρτενέρ" του Κάρολ Λεβαντόφσκι στην Εθνική Πολωνίας, καταγράφοντας 35 γκολ και 14 ασίστ σε 134 εμφανίσεις με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, πανηγυρίζοντας το αήττητο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και δύο Κύπελλα Ελλάδας, ενώ πήρε μέρος στο πρόσφατο Euro και συνολικά πέτυχε 6 γκολ σε 14 εμφανίσεις με την εθνική της χώρας του! Καθόλου άσχημα, λίγο πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Βέβαια, ο 24χρονος φορ ποτέ δεν εξελίχθηκε σε "σταθερά" του ΠΑΟΚ, γεγονός που "κουβαλούσε" συνεχώς μέσα του. Σε κάθε περίπτωση, το πέρασμά του από την Τούμπα μόνο ως αποτυχημένο δεν μπορεί να θεωρηθεί, αλλά όπως τα Σβαρόφσκι δεν είναι... διαμάντια, έτσι και αυτός δεν κατάφερε να γίνει ποτέ ο αγαπημένος της "ασπρόμαυρης" κερκίδας ή ο αγαπημένος των Ράζβαν Λουτσέσκου, Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία...

Διαβάστε ακόμη...