O παρατηρητής διαιτησίας δικαιώνει τον Φωτιά για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr:Σωστή κρίνει ο παρατηρητής διαιτησίας Γιώργος Μπίκας την απόφαση του Φωτιά να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.
Πηγή: sdna.gr
O παρατηρητής διαιτησίας δικαιώνει τον Φωτιά για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

Πολλή σκόνη από τα γνωστά κέντρα που επενδύουν στην αποσταθεροποίηση και την μπαχαλοποίηση του ποδοσφαίρου, από τότε που έχασαν τον έλεγχο της διοίκησης της ΕΠΟ, σηκώθηκε με αφορμή το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του ΟΦΗ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για χέρι του Βούρου, εντός περιοχής, έπειτα από σέντρα του Ζίφκοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα, Γιώργος Μπίκας, στην έκθεση που απέστειλε στην ΚΕΔ, δικαιώνει την απόφαση του διαιτητή Φωτιά, υποστηρίζοντας ότι σωστά, βάσει του κανονισμού, υπέδειξε το πέναλτι εφαρμόζοντας τον κανονισμό για χέρι σε αφύσικη θέση. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο και δεδομένης της απροθυμίας Κλάτενμπεργκ να σχολιάζει δημόσια τις επίμαχες φάσεις, λύνεται και η όποια αμφιβολία υπήρξε σχετικά με τη συγκεκριμένη φάση αλλά και παρόμοιες στο μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μπίκας, ήταν ο πρόεδρος της πρώτης ΚΕΔ/ΕΠΟ και ότι εκτός από παρατηρητης διαιτησίας πρώτης κατηγορίας, είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και παρατηρητής διαιτησίας της UEFA κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα τον κανονισμό και ότι έχει εμπειρίες που του επιτρέπουν να αποφασίζει σωστά.

Διαβάστε ακόμη...