Ο άνθρωπος-κλειδί για την μετακόμιση του Κωνσταντέλια στην Έουπεν

Από sdna.gr: Ο πρώην βοηθός του Τζον Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική Ελλάδας είναι ο άνθρωπος που άναψε το πράσινο φως για τον δανεισμό του Γιάννη Κωνσταντέλια από την Έουπεν.
Πηγή: sdna.gr
Ο άνθρωπος-κλειδί για την μετακόμιση του Κωνσταντέλια στην Έουπεν

Μπορεί ο Τζον Φαν'τ Σχιπ να μην ανανέωσε την συνεργασία του με την Εθνική Ελλάδας και να βρίσκεται ακόμα στο ταμείο ανεργίας, όμως ο πιο στενός του συνεργάτης διάγει τις πιο γόνιμες προπονητικές του ημέρες.

Λίγες εβδομάδες μετά το διαζύγιο του Ολλανδού με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Μιχάλης Βαλκάνης βρήκε εξαιρετική δουλειά και μάλιστα σε πολύ καλό πρωτάθλημα.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση της Έουπεν και από την περασμένη Τρίτη έχει αναλάβει τον ρόλο το assistant manager.

Ως γνώστης της ελληνικής αγοράς επέλεξε η πρώτη κίνηση που έχει την υπογραφή του να είναι από την Super League, αφού αποτελούσε το «μάτι» του Φαν'τ Σχιπ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κωνσταντέλιας είναι γνωστός στον Βαλκάνη και από τις μικρές εθνικές, κάτι που ήταν αρκετό για να ανάψει το πράσινο φως για τον δανεισμό του στον βελγικό σύλλογο, αποδεχόμενος μάλιστα τον όρο να τον χρησιμοποιήσει στο 50% των ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, με μίνιμουμ χρόνο συμμετοχής τα 20 λεπτά ανά παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...