Η βαθμολογία του διδύμου του 5χ5

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει τις επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: paok24.com
Η βαθμολογία του διδύμου του 5χ5

Η τελευταία ήττα των ασπρόμαυρων ήταν το 3-2 στην έδρα του Ιωνικού με το ημερολόγιο να δείχνει 05/12. Έκτοτε σε europa conference league, πρωτάθλημα και κύπελλο το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου μετρά μόνο νίκες. Οι πέντε από αυτές έχουν κοινό παρονομαστή το πρωτάθλημα. Ωστόσο στις πέντε συγκεκριμένες υπάρχει ένα ακόμη κοινό στοιχείο. Ο λόγος για το δίδυμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι Θεοχάρης Τσιγγάρας κι ο Γιασμίν Κούρτιτς έχουν 5χ5 κοινές παρουσίες κι η ομάδα 5χ5 νίκες. Οι δυο τους έχουν δέσει αρκετά καλά. Ο Σλοβένος είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενώ κι ο νεαρός χαφ δίνει στο παιχνίδι της ομάδας, στοιχεία που έλειπαν. Μπορεί να μην έχουν δοκιμαστεί σε κάποιο ντέρμπι αλλά όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ είχε θέματα και σε αυτά τα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε την ήττα στη Νίκαια, την ισοπαλία εντός έδρας με το Βόλο ή ακόμη και την ήττα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ.

Η ουσία είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον δίδυμο, η οποία ενισχύεται κι από τα αποτελέσματα. Μάλιστα νωρίτερα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έκανε ένα σχετικό post στα social media. Για την ακρίβεια κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βαθμολογήσει τη μέχρι τώρα απόδοση και χημεία των δύο χαφ.



 

Διαβάστε ακόμη...