Το καλύτερο ρεκόρ της σεζόν

Η νίκη επί του ΟΦΗ, μπορεί να ήταν η δεύτερη μέσα στο 2022, αλλά είναι και η 7η συνεχόμενη στο τελευταίο διάστημα. Αυτό μάλιστα είναι και το μεγαλύτερο σερί του ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν, είτε αφορά το πρωτάθλημα, είτε το κύπελλο, είτε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πηγή: paok24.com
Το καλύτερο ρεκόρ της σεζόν

Κοινός παρανομαστής και στα δύο σερί, είναι η Λίνκολν του Γιβραλτάρ. Τον Σεπτέμβριο, ο ΠΑΟΚ πήγε στην έδρα της ομάδας του Γιβραλτάρ, κέρδισε με 0-2 και μετά είχε άλλες 3 συνεχόμενες νίκες, στο σύνολο 4. Τότε οι νίκες του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού και επί του Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, αλλά και επί της ΑΕΚ στην Τούμπα, έφεραν το πρώτο σερί. Από τότε είτε κάποιες ισοπαλίες, είτε κάποιες ήττες, δεν είχαν αφήσει την ομάδα να κάνει ένα τόσο μεγάλο σερί.

Το τρέχων σερί και πάλι ξεκίνησε με την Λίνκολν και έχει φτάσει μέχρι τις 7 νίκες, με την ΑΕΚ να είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας για το κύπελλο Ελλάδας. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-0 την ομάδα από το Γιβραλτάρ, κέρδισε με 2-1 την Λαμία στην Τούμπα, 0-4 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, 3-2 τον Αστέρα στην Τούμπα, την ΑΕΛ 3-1 για το κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα, τον Παναιτωλικό 2-0 στην Τούμπα και τον ΟΦΗ 3-0 και πάλι εντός έδρας.

Πλέον ο ΠΑΟΚ, περιμένει την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας εντός έδρας, θα πάει στην έδρα του ΝΠΣ Βόλος την επόμενη Κυριακή και μετά θα πάει στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, μέχρι να έρθει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός για να κλείσει ο Γενάρης.

Διαβάστε ακόμη...