Με σύμμαχο τον Σοάρες, «τρέχουν» οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Έχοντας σύμμαχο τον Φιλίπε Σοάρες, ο ΠΑΟΚ κινείται για την επόμενη μεταγραφική κίνηση, με τον 23χρονο Πορτογάλο να αποτελεί το ισχυρό χαρτί στα χέρια του Δικεφάλου που δρομολογεί τις εξελίξεις!
Πηγή: sdna.gr
Με σύμμαχο τον Σοάρες, «τρέχουν» οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Σα Πίντο να εξέφραζε αντιρρήσεις, μπορεί από την Πορτογαλία να κατέγραφαν εμπόδια στο ενδεχόμενο μετακίνησης του Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι σαφές πως η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη για τους Θεσσαλονικείς. Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα το όνομα του Πορτογάλου, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, o ΠΑΟΚ είχε κάνει ήδη τις απαραίτητες ζυμώσεις κάτω από άκρα μυστικότητα με επικεφαλής τον Ζοσέ Μπότο!

Τουτέστιν, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με την Μορεϊρένσε που αξιώνει κοντά στα τρία εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του καθώς και με τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει καλά ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στην προσπάθεια του Δικεφάλου παίζει ρόλο ο Σοάρες και η επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, αντιλαμβανόμενος πως θα είναι το καλύτερο για το μέλλον και την εξέλιξή του, όπως φάνηκε και από τις επαφές με τον Μπότο...

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως o Σοάρες έμεινε εκτός αποστολής της Μορεϊρένσε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Γεγονός καταγεγραμμένο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Πορτογάλος μέσος δεν είναι τραυματίας, ενώ έχει αγωνιστεί στα 15 από τα 17 παιχνίδια της ομάδας του στην Primeira Liga.

Όπως έχει επισημανθεί, η ηλικία, σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του (σ.σ. αγωνίζεται τόσο ως 8αρι, όσο και ως δεκάρι), το βιογραφικό και την προοπτική που απορρέει από την περίπτωσή του, μοιάζουν να καλύπτουν τα «θέλω» του Δικεφάλου αλλά και να «κουμπώνουν» ιδανικά στη νέα φιλοσοφία εποχής Μπότο. Και μπορεί για την ώρα να μην προκύπτει ακόμη συμφωνία, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δουλεύει εντατικά την υπόθεση, με του Ντάντας να βρίσκεται αρκετά πίσω...

Διαβάστε ακόμη...