Πρώτη νίκη της «εποχής» Φενόλιο

Από acpaok.gr: Για την 17η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, τον Αίαντα Ευόσμου, τον οποίο και κέρδισε με 3-0 σετ.
Πηγή: acpaok.gr
Πρώτη νίκη της «εποχής» Φενόλιο

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε με τις; Ηλιοπούλου, Φιντόν, Πολυνοπούλου, Μερτέκη, Καλαντάζτε, Κογιάρ και λίμπερο την Ξανθοπούλου, πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο πρώτο σετ με 9-4 για να ανεβάσει την διαφορά σε νταμπλ σκορ στο 14-7. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος δεν επαναπαύτηκε και παρέμεινε σταθερά μπροστά, κάνοντας το 18-10. Τελικά οι «Κυπελλούχες Ελλάδας» πραγματοποίησαν το 1-0 παίρνοντας το πρώτο σετ με σχετική ευκολία, 25-13.

Στο δεύτερο σετ, ο Αίαντας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ και προηγήθηκε με 2-4 και 5-7. Έπειτα, οι «ασπρόμαυρες» επανήλθαν και πέρασαν μπροστά με 8-7. Από εκεί και μετά η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει με τις φιλοξενούμενες να μην μπορούν να ανταποκριθούν στον ρυθμό που επέβαλε ο ΠΑΟΚ, 16-11 και 18-13. Ο Δικέφαλος τελείωσε και το δεύτερο σετ, κάνοντας το 2-0 με 25-14.

Στο τρίτο σετ, οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικές και θέλησαν να ελέγξουν τον τέμπο από την αρχή, 4-0 και 6-1. Με τον Αίαντα να μην προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, τα θέλω των παικτριών του Δικεφάλου γινόντουσαν πραγματικότητα και η «ψαλίδα» όλο και μεγάλωνε, 11-5 και 14-8.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη με τον Μάρκο Φενόλιο στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις «Κυπελλούχες Ελλάδας», την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Τα σετ: 3-0 (25-13, 25-14, 25-15)

 

Διαβάστε ακόμη...