Προπονητής Μάλμε: «Το παλεύουμε για Τσόλακ, υπάρχει και Plan B»

Από sdna.gr: Ο Αντόνιο Τσόλακ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, την ώρα που η Μάλμε δεν χάνει την πίστη της αλλά είναι αναγκασμένη να εκπονήσει και εναλλακτικό πλάνο, όπως αποκάλυψε ο προπονητής των Σουηδών.
Πηγή: sdna.gr
Προπονητής Μάλμε: «Το παλεύουμε για Τσόλακ, υπάρχει και Plan B»

Οι Σουηδοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελλάδα και καταγράφουν λεπτομερώς τις εξελίξεις στην υπόθεση Τσόλακ δεδομένου πως ο Κροάτης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και κατέγραψε ήδη και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής. Όπως είναι ήδη γνωστό, από τη στιγμή που η Μάλμε αδυνατεί να φέρει την υπόθεση στα μέτρα της και κυρίως στις οικονομικές αξιώσεις του ΠΑΟΚ, ο Τσόλακ υπολογίζεται κανονικά ενώ γνώρισε και δημόσια την αποθέωση δια στόματος Λουτσέσκου:

«Ο Τσόλακ είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Ένας πολύ έξυπνος επιθετικός, ένας παίκτης με μεγάλη εργατικότητα μέσα στο γήπεδο...».

Δηλώσεις που δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των Σουηδών, με τον προπονητή της Μάλμε, Μίλος Μιλόγεβιτς, να μιλά ακόμη και για εναλλακτικό πλάνο: «Γνωρίζω ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, ειδικά από την στιγμή που έφυγε ο πρώτος μας σκόρερ. Γνωρίζω ότι το κλαμπ και ο Αντρέας (σ.σ. Γκέοργκσον, Αθλητικός Διευθυντής), δουλεύουν πάνω σε αυτό. Την ίδια στιγμή ο Αμίν Σαρ θα πάρει την ευκαιρία του μετά τη σεζόν που είχε στην Μιάλμπι και ο Μαλίκ Αμπουμπακάρι που γνωρίζουμε ότι έχει εξαιρετική προοπτική.

Δεν βιαζόμαστε, θα βρούμε μια λύση. Ακόμη πιστεύω στην περίπτωση του Τσόλακ, αλλά έχουμε και εναλλακτική λύση».

Διαβάστε ακόμη...