Ένας… άλλος Ραζβάν Λουτσέσκου

Από paok24.com : Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από μία άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια κι όπως σημειώνουν οι Ρουμάνοι, σε πολύ μικρή ηλικία είχε αποφασίσει πως θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.
Πηγή: paok24.com
Ένας… άλλος Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποτελεί συχνά θέμα συζήτησης στην πατρίδα του, με τους συμπατριώτες του να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για την επαγγελματική, όσο και την προσωπική του ζωή.

Αυτή τη φορά, ο Λουτσέσκου παραχώρησε μία εντελώς διαφορετική συνέντευξη, μιλώντας για την οικογένειά του, αλλά και τη σχέση με τη σύζυγό του.

“Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο ιδανικός παππούς. Λείπω αρκετά, οπότε δεν μπορώ να δω πολύ τα εγγόνια μου. Ως πατέρας, προσπαθούσα πάντα να είμαι αρκετά ανοικτόμυαλος, έδωσα ελευθερία στα παιδιά μου και πάντα έλεγα ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει τις δικές του εμπειρίες. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά τυχερός, όταν βρήκα τη γυναίκα μου, ήταν αυτή που έδινε την ισορροπία στην οικογένειά μας.

Δε λέω ότι στενοχωριέμαι που δεν είμαι εκεί. Νομίζω ότι μετά θα έχω χρόνο για τα εγγόνια μου. Δεν ξέρω πόσο παρακολουθούν ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Ίσως μόνο όταν έχει η δική μου ομάδα έναν αγώνα ή του πατέρα μου. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια, κληθήκαμε να ξεπεράσουμε αρκετές προκλήσεις. Στην αρχή… ερωτευτήκαμε τρελά κι έπειτα, όλο αυτό εξελίχθηκε σε μία δυνατή αγάπη. Στην πορεία μαθαίνεις να έχεις σεβασμό και ξεπερνάς όλα τα εμπόδια”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Διαβάστε ακόμη...