ΠΑΟΚ-ΑΟΠ Κηφισιάς

Για την 9η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και ώρα 19:15, στο PAOK Sports Aren,a τον ΑΟΠ Κηφισιάς.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΑΟΠ Κηφισιάς

Ο ΠΑΟΚ, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις εγχώριες διοργανώσεις, παίζοντας το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος για το 2022, στο «σπίτι» του.

Για την Volleyleague ανδρών, ο Δικέφαλος μετρά τέσσερις σερί νίκες, ενώ έχει μετατρέψει την έδρα του σε «φρούριο», καθώς μετρά τέσσερις τρίποντες νίκες, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Απέναντι του, ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ο οποίος μετρά τρεις σερί ήττες, παίζοντας ωστόσο με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Βρίσκεται στην 6η θέση με οκτώ βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ 3HD.

Για το παιχνίδι με τον ΑΟΠ Κηφισιάς, ο Pavel Kuklinski, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, παίζοντας το πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος στην έδρα μας. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα στο οποίο κάθε βαθμός μετράει, για αυτό και κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Η Κηφισιά είναι μία μαχητική ομάδα, και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι δουλεύουμε στις προπονήσεις, για να πάρουμε ακόμα ένα τρίποντο».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Σημεία Διάθεσης:

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022
Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 18:00-19:15

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022
9η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
19:15, ΠΑΟΚ-ΑΟΠ Κηφισιάς (ΕΡΤ 3HD)

Διαβάστε ακόμη...