Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο 23χρονος Σοάρες!

Από sdna.gr: Ένεση ποιότητας ψάχνει ο ΠΑΟΚ στη μεσοεπιθετική γραμμή του, με το όνομα του 23χρονου Φιλίπε Σοάρες να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου ως προς το προφίλ και τα χαρακτηριστικά του, δείχνοντας πού ακριβώς κινείται ο ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο 23χρονος Σοάρες!

Τί ισχύει με την περίπτωσή του...

Είναι σαφές πως τις τελευταίες ημέρες, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια διαδικασία «ζυμώσεων» που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση του συνόλου. Η αρχή έγινε με την απόκτηση δεξιού μπακ και συγκεκριμένα του Σάστρε, δια χειρός Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος συνεχίζει non stop τη διεκπεραίωση και των άλλων ανοιχτών ζητημάτων που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Και αυτό έχει να κάνει και με την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Στο πλαίσιο αυτό, έρχεται να προστεθεί το όνομα του Φιλίπε Σοάρες (Filipe Miguel Barros Soares) που αγωνίζεται στη Μορεϊρένσε! Και ήδη έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία με τους Πορτογάλους...

Από τη στιγμή που δόθηκαν οι συντεταγμένες του Λουτσέσκου ως προς τα χαρακτηριστικά του παίκτη που αναζητά, ο Μπότο κινήθηκε με άκρα μυστικότητα, στράφηκε σε μια αγορά που ξέρει καλά και κύκλωσε την περίπτωση του 23χρονου που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα!

Η ηλικία, σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του, το βιογραφικό και την προοπτική που απορρέει από την περίπτωσή του, μοιάζουν να καλύπτουν τα «θέλω» του Δικεφάλου αλλά και να «κουμπώνουν» ιδανικά στη νέα φιλοσοφία εποχής Μπότο. Η περίτπωσή του αρέσει πολύ, δείχνει ξεκάθαρα που κινείται ο ΠΑΟΚ, έχουν γίνει ήδη τα πρώτα βήματα και μένει να φανεί πως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις...

Who is who
Ο Φελίπε Μιγκέλ Μπάρος Σοάρες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 20 Μαΐου του 1999, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, φτάνοντας να αγωνιστεί μέχρι την δεύτερη ομάδα των «αετών» της Λισαβόνας.

Το 2018 πήρε μεταγραφή στην Εστορίλ, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 37 συμμετοχές, μετρώντας τρία γκολ και εφτά ασίστ, για να ακολουθήσει η μετακίνησή του στην Μορεϊρένσε με την οποία σε 85 αγώνες έχει σκοράρει έξι φορές, μοιράζοντας και εφτά ασίστ.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την U21 της Πορτογαλίας, μετρώντας τρεις συμμετοχές, με την πιο πρόσφατη να είναι ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που διεξήχθη το προηγούμενο καλοκαίρι, αγωνιζόμενος στην φάση των ομίλων απέναντι σε Αγγλία και Ελβετία.

Διαβάστε ακόμη...