ΠΑΟΚ mateco – Κολοσσός H Hotels: Είσοδος μόνο για διαρκείας και με προτεραιότητα

H ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι στον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Κολοσσός H Hotels, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena τo Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 στις 17:00, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10% της χωρητικότητας), σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση.
Πηγή: paokbc.gr
ΠΑΟΚ mateco – Κολοσσός H Hotels: Είσοδος μόνο για διαρκείας και με προτεραιότητα

Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Κολοσσός H Hotels, θα πρέπει να επικοινωνήσουν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1) με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στο τηλέφωνο 2310-472551, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στον αγώνα.

Το τηλεφωνικό κέντρο για επιβεβαίωση παρουσίας στο γήπεδο θα λειτουργήσει ως εξής...

Πέμπτη (13/1), 12:00-18:00

Παρασκευή (14/1), 10:00-18:00

Σάββατο (15/1), 10:00-15:00

Ζητάμε συγνώμη από όσους (θεωρήσουν ότι) θα αδικηθούν. Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να οδηγηθούμε. Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει η αγάπη για την ομάδα και τους δικούς μας ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται ότι...

Δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου και δεν θα εκδοθούν απλά εισιτήρια αγώνα.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας, του πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης και των απαραίτητων εγγράφων ταυτοπροσωπίας.

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...