Λυκογιάννης: “Κλειδί η διάθεση κι η συγκέντρωση”

Από paok24.com: Οι ατάκες του κόουτς του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Λυκογιάννης: “Κλειδί η διάθεση κι η συγκέντρωση”

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του και τη συνέχεια, στην media day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με την Στρασμπούρ.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK24 ο κόουτς του "Δικεφάλου":

Για το αυριανό παιχνίδι: "Το πιο σημαντικό πράγμα έχει να κάνει με τη συγκέντρωση και τη διάθεση. Θα είναι μία μάχη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, για να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε την νίκη".

Για το πρώτο ματς και το τι περιμένει να αλλάξει: "Στο πρώτο ματς δεν εμφανιστήκαμε. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα κι αθλητικότητα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα στοιχεία τους και να έχουμε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση, που ήταν ένα στοιχείο στο οποίο αποτύχαμε πλήρως στο πρώτο ματς".

Για τις αλλαγές: "Οι καταστάσεις είναι που μας οδηγούν σε αυτό το πράγμα. Δε θα το χαρακτήριζα restart. Μαζί με τον Ολυμπιακό είχαμε τα περισσότερα κρούσματα. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση. Ούτε εμείς ξέρουμε το τι έχει αφήσει στην ομάδα. Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, το λεωφορείο έμοιαζε με... νοσοκομείο από τους βήχες κι από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τραυματισμούς, όσον αφορά στην αλλαγή του Κάρτερ. Με τον Ογκμπέιντε έχει να κάνει με καθαρά ασυμφωνία με το ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος. Το τι θέλουμε εμείς από τον παίκτη και τι θέλει ο παίκτης από εμάς. Διακρίναμε ότι μετά από τον covid ο παίκτης δεν ήθελε να είναι εδώ, οπότε λύσαμε τη συνεργασία σας. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που έρχονται μπροστά μας.

Αυτό που κάνουμε, είναι ότι πάμε με τη μέρα. Ποιος είναι και ποιος όχι. Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς κι ακόμη και σήμερα, θα λείπουν 2 παίκτες λόγω του τρίτου εμβολίου ο ένας και μίας μικροενόχλησης ο άλλος. Αυτά είναι στη ζωή μίας ομάδας. Έχουμε αναβληθεί πολλοί αγώνες ακόμη και στη Euroleague. Όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί, αυτή είναι η πραγματικότητα".

Διαβάστε ακόμη...