Η κοινή μοίρα ΠΑΟΚ και Παναιτωλικού

Από paok24.com: Μετρούν 19 μέρες χωρίς αγώνα
Πηγή: paok24.com
Η κοινή μοίρα ΠΑΟΚ και Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός είναι δυο από τις ομάδες που δεν έχουν ακόμα δώσει αγώνα μέσα στο 2022 λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, και φυσικά δεν έχουν καταφέρει να προπονηθούν όπως θα ήθελαν οι προπονητές τους, κάτι που σε μικρό ή μεγάλο βαθμό έχει συμβεί με όλες τις ομάδες.

Στις 29 Δεκεμβρίου καταγράφηκαν πέντε κρούσματα στον ΠΑΟΚ, με τα τέσσερα να αφορούν ποδοσφαιριστές. Ακολούθησαν τα τεστ στις 4 Ιανουαρίου όταν και εκεί καταγράφηκαν πέντε νέα κρούσματα, με την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό να αναβάλλεται λόγω των συνολικά 13 κρουσμάτων που είχε ο Παναιτωλικός μια μέρα νωρίτερα, και υποχρέωσαν την ομάδα του Αγρινίου σε ατομικές προπονήσεις, βάσει πρωτοκόλλου. Στις 7 Ιανουαρίου, δυο ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, καταγράφηκαν τρία ακόμα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία προστέθηκαν στα πέντε που είχαν εμφανιστεί στις 4/1 και έτσι ήρθε η αναβολή του ντέρμπι των Δικεφάλων. Πλέον, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός θα μπουν στο γήπεδο εφόσον το επιτρέψουν τα τεστ που θα γίνουν την Τρίτη.

Το τελευταίο παιχνίδι και των δυο ομάδων καταγράφηκε στις 22 Δεκεμβρίου όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1 και ο Παναιτωλικός της Νίκης Βόλου με 1-0

Διαβάστε ακόμη...