Χουάνμι Σάντσεθ στο PAOKDAY: “Επιθετικό μπακ ο Σάστρε θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ”

Από paokday.gr: Η πρώτη μεταγραφή της... εποχής Χοσέ Μπότο είναι γεγονός στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokday.gr
Χουάνμι Σάντσεθ στο PAOKDAY: “Επιθετικό μπακ ο Σάστρε θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ”

Ο Πορτογάλος κινήθηκε "αθόρυβα" και ο δικέφαλος είναι μια ανάσα από την απόκτηση του δεξιού μπακ Γιοάν Σάστρε της Μαγιόρκα.

Ο 24χρονος Ισπανός μπακ θα έρθει στην Τούμπα με την συμφωνία 6μηνου δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι εάν συμπληρώσει το 50% ή 60% των παιχνιδιών που θα παίξει ο δικέφαλος από εδώ και πέρα κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο ρεπόρτερ της Marca με τον οποίον ήρθε σε επαφή το PAOKDAY, Χουάνμι Σάντσεθ.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός ρεπόρτερ μας είπε για την καριέρα του στην Μαγιόρκα, τον τρόπο που αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής καθώς τον έχει παρακολουθήσει αλλά και τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Σάστρε να βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

"Ο Γιοάν Σάστρε είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής 24 χρονών ο οποίος βγήκε από την ακαδημία της Μαγιόρκα. Δεν είχε φύγει ποτέ από το κλαμπ καθώς έχει γεννηθεί εδώ στην πόλη, οπότε θα είναι η πρώτη του εμπειρία εκτός Ισπανίας. Ξεκίνησε να παίζει με την πρώτη ομάδα της Μαγιόρκα όταν η ομάδα έπεσε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Από τότε ακολούθησε την ομάδα στην άνοδο της μέχρι την Primera Division την σεζόν 2019-2020. Έπειτα ο Σάστρε συνέχιζε να βρίσκεται ως βασικός στην ομάδα την περσινή σεζόν που η Μαγιόρκα υποβιβάστηκε στην Segunda Division. Συνολικά μέτρησε 129 παιχνίδια και λογίζονταν ως βασικός στους "Μπερμεγιόνες" τις τελευταίες πέντε σεζόν. Με την άφιξη του Πάμπλο Μαφέο ο Ισπανός μπακ έμεινε στον πάγκο και δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος, κάτι που τον ώθησε να ζητήσει να φύγει από την ομάδα ώστε να πάει κάπου που θα παίζει. Πρόκειται για έναν αμυντικό που είναι σε καλή ηλικία και αν βελτιώσει ορισμένα σημεία του παιχνιδιού του μπορεί να εξελιχθεί πολύ. Είναι γρήγορος, έχει καλό χειρισμό της μπάλας και ανεβαίνει αρκετά καθώς πρόκειται για επιθετικό μπακ, αν και καμιά φορά "ξεχνιέται" στην επίθεση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν χρειαστεί και σαν full-back.

Πιστεύω ότι είναι καλή προσθήκη και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αρκεί να εναρμονιστεί με την υπόλοιπη ομάδα και να συνηθίσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα."

Διαβάστε ακόμη...